Sponsoring

Stichting De Knoevel realiseert haar activiteiten dankzij fondsenwerving en sponsoring.
De afgelopen periode kon De Knoevel rekenen op bijdragen (in natura) van haar genereuze sponsoren:

’t Hummeke in Meerssen

Visser Chocolade
Van der Valk Maastricht
Grouwels Vastgoed
Kiwanis parkstad
Est.21
Spinningparty Il Fiore
Aerofit4life in Vaals
Erik Thiemann bruidsauto’s

Rabobank Valkenburg aan de Geul

ING

SNS Maastricht

Bovendien danken wij organisaties als de Ladies Circle Maastricht en de Stichting Haring Party Parkstad voor hun recente, financiële support. Ook de kaarten actie van Duo X-elle samen met Kenneth Than is zeer geslaagd.

Wilt u ook bijdragen aan de Knoevel?
Stichting de Knoevel heeft de zogenaamde ANBI-status. Dat betekent dat de Knoevel een Algemeen Nut Beogende Instelling is. Hierdoor zijn donaties aan de stichting veelal fiscaal aftrekbaar. De Knoeveldagen worden om niet georganiseerd door vrijwilligers.
Als u langdurig zieke kinderen en hun gezin ook een warm hart toedraagt en wilt bijdragen aan het gedachtegoed van De Knoevel, aarzel dan niet en neem contact op met Harrie Alken (via: info@stichtingdeknoevel.nl of telefonisch: 06  46 84 41 21). We staan u graag te woord!

Knoevelparty
Elk jaar organiseert Stichting De Knoevel de Knoevelparty. Tijdens deze Knoevelparty, een gezellige bijeenkomst, treden populaire Maastrichtse artiesten om niet op voor het goede doel.

U bent meer dan welkom op de eerstvolgende Knoevelparty!